Žst. Zábřeh na Moravě - diagnostika SZZ

Zprávy

Žst. Zábřeh na Moravě - diagnostika SZZ

Společnost AK signal Brno a.s. dokončila diagnostiku nově zřízené stavědlové ústředny ESA11 firmy AŽD Praha s.r.o. v žst. Zábřeh na Moravě. Stávající zařízení bylo rozšířeno o diagnostický systém Remote 96 pro diagnostiku kolejových obvodů a napájecích soustav. Rovněž zde byla zřízena stavová a měřící diagnostika přejezdu PZZ-RE v km 0,576 na trati Zábřeh na Moravě - Postřelmov.

Ve stanovišti údržby SZZ Zábřeh na Moravě bylo zřízeno diagnostické pracoviště systému Remote 96. Na toto pracoviště jsou rovněž přenášena data z diagnostikovaného přejezdu pomocí přenosového zařízení TEDIS. Standardem systému Remote 96 pro diagnostiku SZZ je měření a záznam napětí na vinutích jednotlivých kolejových relé, izolační stavy reléových a napájecích konců a kódování.

Na diagnostickém pracovišti jsou rovněž zobrazovány a zaznamenávány informace přicházející z ESA11, jedná se zejména o stavy návěstidel, polohy a stav výměn, obsazenost kolejových úseků atd. Tento systém diagnostiky bude použit také v ostatních stanicích na trati Zábřeh na Moravě - Štěpánov.
 

Fotoalbum


Publikováno: 31. 5. 2005
Cookies používáme ke zlepšení fungování našeho webu. Pokračováním prohlížení souhlasíte s jejich používáním.
Souhlasím